Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 στο 211-4098127 ή 211-4111545.
Αποστολές-Επιστροφές

Έξοδα αποστολής 5€ για την ACS Courier.

Με παραγγελία άνω των 80€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ανεξαρτήτως ποσού, όταν ο τρόπος πληρωμής είναι τραπεζική κατάθεση η Paypal .Αφού κάνετε την κατάθεση, θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: xxlove.greece@gmail.gr . Στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελιας!

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας, ειδάλλως κατόπιν συνεννόησης δική σας με την courier αν και εφόσον υπάρχει ασύρματο POS
Με κάρτα μπορείτε να πληρώσετε με παραλαβή από κατάστημα της ACS.
Παράδοση δέματος 1 με 7 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της αποστολής!

Εννοείται άμα χρειαστεί αλλαγή πάντα μπορείτε να αλλάξετε με άλλο νούμερο άμα είναι διαθέσιμο η απλά άλλο σχέδιο εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Στις αλλαγές επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής που είναι 5 ευρώ.
Η εταιρεία επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού ρούχου κατά την παράδοση.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση ελλατωματικού ρούχου.

Αποστολές στην Κύπρο. Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε και η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό μας ή με PayPal, καταθέτοντας και τα  έξοδα αποστολής που είναι 10€ για την ACS Courier με παράδοση σε 10 μέρες από την ημερομηνία της αποστολής.

Αποστολές σε άλλες χώρες, γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αλλαγές – Επιστροφές 

  • Οι αλλαγές γίνονται σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  • Τα προϊόντα που θα μας επιστραφούν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα καρτελάκια και τις σημάνσεις τους, χωρίς φθορές. 
  • Θα πρέπει να μας στείλετε μαζί με το προϊόν την απόδειξη αγοράς.Χωρίς αυτά δυστυχώς δεν θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την συναλλαγή σας ώστε να τροποποιήσουμε την παραγγελία σας.
  • Για την επιστροφή του δέματος στην Ελλάδα καλέστε την ACS και ορίστε χρέωση παραλήπτη. Με τον τρόπο αυτό θα επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές αποστολή (περίπου 5€, ανάλογα την περιοχή σας), ποσό το οποίο θα προσαρμοστεί κατά την αλλαγή σας.
  • Για την επιστροφή του δέματος στην Κύπρο καλέστε την ACS ή την Γενική Ταχυδρομική ώστε να ενημερωθείτε για την αντίστοιχη χρέωση που προκύπτει.
  • XXLOVE: Δ/νση αποστολής Ελ Αλαμείν 36, Ν.Ιωνία, 14231, Αττική

Σας ευχαριστούμε πολύ❣️

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών