Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 στο 211-4098127 ή 211-4111545.
Αποστολές-Επιστροφές

Αποστολές στην Ελλάδα: Έξοδα αποστολής 5€ για την ACS Courier.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:

  • Για παραγγελία άνω των 80€
  • Με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal ανεξαρτήτως ποσού.

Αφού κάνετε την κατάθεση, θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email xxlove.greece@gmail.gr και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας!

Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας, ειδάλλως κατόπιν συνεννόησης δική σας με την courier αν και εφόσον υπάρχει ασύρματο POS(έξοδα αποστολής 5€).
Παράδοση δέματος 1 με 7 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της αποστολής.

Αποστολές στην Κύπρο: Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε και η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω PayPal, καταθέτοντας και τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής που είναι 10€ για την ACS Courier.

Παράδοση δέματος σε 10 μέρες από την ημερομηνία της αποστολής.


Επιστροφή ελλαττωματικών προϊόντων

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο xxlove.greece@gmail.gr ή τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 στο 211-4098127 ή 211-4111545 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

Αν χρειαστεί αλλαγή μπορείτε να αλλάξετε με άλλο νούμερο αν είναι διαθέσιμο η  άλλο σχέδιο εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Η εταιρεία επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού ρούχου κατά την παράδοση.


Αλλαγές είδους/μεγέθους

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία, με την απόδειξη πώλησης και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

  • Τα προϊόντα που θα μας επιστραφούν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα καρτελάκια και τις σημάνσεις τους, χωρίς φθορές. 
  • Θα πρέπει να μας στείλετε μαζί με το προϊόν την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Χωρίς αυτά δυστυχώς δεν θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την συναλλαγή σας ώστε να τροποποιήσουμε την παραγγελία σας.
  • Για την επιστροφή του δέματος στην Ελλάδα καλέστε την ACS και ορίστε χρέωση παραλήπτη. Με τον τρόπο αυτό θα επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές αποστολή (περίπου 5€, ανάλογα την περιοχή σας), ποσό το οποίο θα προσαρμοστεί κατά την αλλαγή σας.
  • Για την επιστροφή του δέματος στην Κύπρο καλέστε την ACS ή την Γενική Ταχυδρομική ώστε να ενημερωθείτε για την αντίστοιχη χρέωση που προκύπτει.
  • XXLOVE: Δ/νση αποστολής Λαχανά 4, Ν.Φιλαδέλφεια, 14342, Αττική

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας, με την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Οι επιστροφές γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας (Πειραιώς) τότε τα χρήματα πιστώνονται μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση σύμφωνα με την πολιτική της κάθε τράπεζας, για την οποία δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ❣️

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών