Αλλαγές

Αλλαγή προϊόντος/μεγέθους ισχύει μόνο για Ελλάδα και Κύπρο 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο ή μέγεθος, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο με τα ταμπελάκια, στην αρχική του συσκευασία και με την απόδειξη αγοράς

Η πολιτική της εταιρείας μας για διαδικασία αλλαγής είναι η παρακάτω:

  • Επικοινωνία με εκπρόσωπο εταιρείας για αλλαγή προϊόντος/μεγέθους και αποστολή email returns@xxlove.gr ,
  • Ο εκπρόσωπος μας θα καταχωρήσει μια νέα παραγγελία με αναμονή δέματος από εσάς,
  • Αποστολή δέματος στην εταιρεία μας με εταιρεία ταχυμεταφορών δική σας επιλογής ή με τις συνεργαζόμενες της εταιρείας ,
  • Η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με την εταιρεία επιλογή σας για να επιστέψετέ το δέμα σας,
  • Εάν προχωρήσετε σε καταχώρηση παραγγελίας αλλαγής ,χωρίς να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο εταιρίας ,θα πρέπει να αναφέρετε στις σημειώσεις προς το κατάστημα ότι αφορά αλλαγή από την παραγγελία με αριθμό ##.

Για Ελλάδα παρακάτω θα βρείτε τις χρεώσεις : 

Η Συνεργαζόμενες εταιρείες και αντίστοιχες χρεώσεις είναι αναλυτικά παρακάτω :

  • Εάν επιλέξετε ACS & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για την επιστροφή δέματος με χρέωση παραλήπτη το κόστος ανέρχεται στα 3,50€.( μέχρι 2kg )
  • Εάν επιλέξετε ΒΟΧ NOW για την επιστροφή δέματος με χρέωση παραλήπτη το κόστος ανέρχεται στα 2,50€.

Για κάθε κιλό παραπάνω θα υπάρχει εξτρά χρέωση διαμορφωμένη από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Η εξτρά χρέωση θα σας γίνεται γνωστή αφότου παραλάβουμε το δέμα αλλαγής.

Εάν επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας θα πρέπει το δέμα να είναι σε χρέωση αποστολέα. Σε περίπτωση που υπάρξει χρέωση παραλήπτη η εταιρεία μας θα προβεί σε άρνηση παραλαβής του δέματος.

Έλεγχος του δέματος από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και ενημέρωση από εκπρόσωπο μας για αποδοχή ή μη της επιστροφής. Σε περίπτωση που το δέμα καλύπτει τις προϋποθέσεις για αλλαγή τότε θα προχωρήσουμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας .

Αφού παραλάβουμε το δέμα της αλλαγής σας η εταιρεία θα προχωρήσει στην αποστολή της νέας παραγγελίας σας.

Η χρέωση της νέας αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 3,50 €(ACS & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) & 1,5€ (BOX NOW) και το επιπλέον 1,50€ για την περίπτωση αντικαταβολής.(αφορά αποστολές μέχρι 2kg).

Η αποστολή δέματος με αντικαταβολή είναι ένας τρόπος πληρωμής, όπου η πληρωμή γίνεται στο Κούριερ κατά την παράδοση «πληρωμή της μετρητοίς».

Σε περίπτωση αλλαγής με BOX NOW εάν προκύψει διαφορά πληρωτέου ποσού γίνεται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης.(δεν διατίθεται υπηρεσία αντικαταβολής).

Σε περίπτωση μη αποδοχής του δέματος το δέμα επιστρέφεται πίσω κατόπιν ενημέρωσης από εκπρόσωπο της   εταιρείας.

Για Κύπρο παρακάτω θα βρείτε τις χρεώσεις : 

Επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας θα πρέπει το δέμα να είναι σε χρέωση αποστολέα. Σε περίπτωση που υπάρξει χρέωση παραλήπτη η εταιρεία μας θα προβεί σε άρνηση παραλαβής του δέματος.

Σε περίπτωση επιστροφής δέματος με την BOX NOW  από την Κύπρο το ποσό επιστροφής  είναι στα 10,00€ το οποίο θα αφαιρεθεί από το σύνολο επιστροφής, ή το ποσό θα προσαρμοστεί κατά την αλλαγή σας(αφορά δέματα που είναι μέχρι 2kg).Κάνοντας επιστροφή μέσω της box now αρκεί ο αριθμός δέματος που το έχετε  παραλάβει.

Πληκτρολογώντας τον αριθμό δέματός στην θυρίδα  που αναγράφεται επάνω στην ετικέτα-voucher δρομολογείται το δέμα και γίνεται επιστροφή στην εταιρεία μας.

Αναλυτικά παρακάτω:

  1. Γράψε την ταυτότητα του δέματος στο δέμα (10ψήφιος αριθμός) ή κόλλησε το αρχικό voucher που έχεις λάβει στο δέμα,
  2. Επιλέγεις όποια  θυρίδα που σε εξυπηρετεί και πληκτρολόγησε τον δεκαψήφιο αριθμό και πάτα οκ,
  • Τοποθέτησε το δέμα στη θυρίδα και κλείσε την πόρτα.

Επιστροφή δέματος περίπου 8-10 ημέρες .

Αλλαγή προϊόντος/μεγέθους δεν ισχύει για τις υπόλοιπες χώρες εντός Ε.Ε.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία, με την απόδειξη λιανικής πώλησης και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

XXLOVE: Δ/νση   Λαχανά 4,  Ν. Φιλαδέλφεια, 14342,  Αττική και ενημέρωση επιστροφών στο email  returns@xxlove.gr 

Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Πλοήγηση
Κατηγορίες