Γενικές Πληροφορίες

Ελαττωματικά προϊόντα

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο returns@xxlove.gr ή τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00 στο 211- 4098127 ή 211-4111545 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Κάθε άλλο είδους ελάττωμα που προκύπτει από τον πελάτη και όχι από την εταιρεία επιβαρύνει τον πελάτη και όχι την εταιρεία.

Δέσμευση/κράτηση του προϊόντος

Η πολιτική της εταιρείας δεν επιτρέπει δέσμευση/κράτηση προϊόντων, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας.

Gift Card

Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο eshop.

Για τη Δωροκάρτα  ή τα Πιστωτικά Σημειώματα δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή με μετρητά.

Περιορισμένη ευθύνη

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, κλοπή, καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση της Δωροκάρτας ή του πιστωτικού υπολοίπου.

Τιμοκατάλογοι & αλλαγές τιμών

Όλοι οι τιμοκατάλογοι της ιστοσελίδας μας ενημερώνονται αμέσως σε περίπτωση αλλαγής τιμών και για τον λόγω αυτό είναι “ισχυρότεροι” από οποιαδήποτε άλλη τιμή.  Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κοινού.

Οι παρόντες τιμοκατάλογοι, ως πιο ενημερωμένοι, αποτελούν και τις οριστικές τιμές ανεξάρτητα από την ενημέρωση που πιθανόν να έχετε λάβει στο παρελθόν από ένα ενημερωτικό newsletter.

Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής ενός είδους, ενόσω εκκρεμεί εκτέλεση παραγγελίας σας, η νέα τιμή δεν προσαρμόζεται στην παραγγελία σας.

Τυχόν αποκλείσεις από τα κιλά θα ενημερωθείτε για τυχόν έξτρα χρεώσεις από το αρμόδιο τμήμα

Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Πλοήγηση
Κατηγορίες