Γενικές Πληροφορίες

Ελαττωματικά προϊόντα

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο returns@xxlove.gr ή τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00 στο 211- 4098127 ή 211-4111545 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Κάθε άλλο είδους ελάττωμα που προκύπτει από τον πελάτη και όχι από την εταιρεία επιβαρύνει τον πελάτη και όχι την εταιρεία.

Δέσμευση/κράτηση του προϊόντος

Η πολιτική της εταιρείας δεν επιτρέπει δέσμευση/κράτηση προϊόντων, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας.

Gift Card

Γενικοί όροι χρήσης που ισχύουν για την έκδοση και εξαργύρωση της Gift Card:

H Gift card δύναται να εξαργυρωθεί μόνο ολικώς, για αγορές προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Gift  card δεν ανταλλάσσεται με μετρητά χρήματα αλλά μόνο με αγοραζόμενα εμπορεύματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας. Στην περίπτωση που το αγοραζόμενο εμπόρευμα είναι μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της, ο κομιστής θα κληθεί να καταβάλλει τη διαφορά που προκύπτει μεταξύ του ποσού της και της αξίας του εμπορεύματος.

Η Gift card είναι ελεύθερα μεταβιβάσιμη, μη προσωπική και κατά την εξαργύρωση της Gift card, η εταιρεία δεν υποχρεούται και δεν θα πραγματοποιεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Ο χρήστης που εκδίδει την Gift card και επιθυμεί να την δωρίσει σε τρίτο πρόσωπο της επιλογής του (λήπτης της κάρτας), βεβαιώνει ότι έχει αποκτήσει και επεξεργάζεται, νόμιμα τα προσωπικά δεδομένα του λήπτη της Gift card.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος που αγοράστηκε με Gift card ή και τη χρήση πολλαπλών τρόπων πληρωμής, η επιστροφή της χρηματικής αξίας γίνεται  με πιστωτικό υπόλοιπο  στον πελάτη που του έγινε δώρο η Gift card ή επιστροφή χρημάτων σε αυτόν που αγόρασε την Gift card το ποσό της κάρτας.

Η Gift card ισχύει για 1 χρόνο  από την αγορά της.

Περιορισμένη ευθύνη

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, κλοπή, καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση της Δωροκάρτας ή του πιστωτικού υπολοίπου.

Τιμοκατάλογοι & αλλαγές τιμών

Όλοι οι τιμοκατάλογοι της ιστοσελίδας μας ενημερώνονται αμέσως σε περίπτωση αλλαγής τιμών και για τον λόγω αυτό είναι “ισχυρότεροι” από οποιαδήποτε άλλη τιμή.  Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κοινού.

Οι παρόντες τιμοκατάλογοι, ως πιο ενημερωμένοι, αποτελούν και τις οριστικές τιμές ανεξάρτητα από την ενημέρωση που πιθανόν να έχετε λάβει στο παρελθόν από ένα ενημερωτικό newsletter.

Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής ενός είδους, ενόσω εκκρεμεί εκτέλεση παραγγελίας σας, η νέα τιμή δεν προσαρμόζεται στην παραγγελία σας.

Τυχόν αποκλείσεις από τα κιλά θα ενημερωθείτε για τυχόν έξτρα χρεώσεις από το αρμόδιο τμήμα

Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Πλοήγηση
Κατηγορίες