Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.xxlove.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης κα.

Αντικαταβολή μετρητών

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης.
Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας, ειδάλλως κατόπιν συνεννόησης δική σας με την courier αν και εφόσον υπάρχει ασύρματο POS. Με κάρτα μπορείτε να πληρώσετε με παραλαβή από κατάστημα της ACS ή της Γενικής ταχυδρομικής. Τα έξοδα μεταφορικών/αντικαταβολής είναι 5€ εκτός από αγορές άνω των 80€.
Παράδοση δέματος 1 με 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της αποστολής!

Η υπηρεσία της αντικαταβολής ισχυει μόνο για την Ελλάδα.

 

Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό μας, που θα σας δοθεί αμέσως μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας. Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με χρέωση του λογαριασμού σας ή εναλλακτικά σε κάποιο μηχάνημα η ταμείο της τράπεζας μας. Για πληρωμή με τραπεζική κατάθεση τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,5€.

Για την κατάθεσή σας σημειώνετε τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα δικαιούχου: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ & ΣΙΑ ΟΕ

IBAN: GR92 0171 7520 0067 5214 8614 966

BIC: PIRBGRAA

Η υπηρεσία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας  ισχυει μόνο για την Ελλάδα και Κύπρο.


Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική τραπεζική κάρτα

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς για την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Τράπεζας Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η xxlove.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική τραπεζική κάρτα τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,5€ για Ελλάδα και για εξωτερικό είναι 10€.
Σε περίπτωση που η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.


Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.
Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες για αποστολή στο χώρο σας με ACS ή Γενική Ταχυδρομική ή παραλαβή από κατάστημα της ACS ή της Γενικής Ταχυδρομικής. Για πληρωμή με μέσω του paypal τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,5€ για Ελλάδα και για εξωτερικό είναι 10€.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Πλοήγηση
Κατηγορίες